classic bags

bags     bags     bags

     bags     bags

 

Οι τσάντες κατατάσσονται στις μεγαλύτερες αγάπη μιας γυναίκας και όχι άδικα. Μια τσάντα προσθέτει στυλ αλλά και φινέτσα στην εμφάνισή μας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και για στυλιστικούς αλλά και για πρακτικούς λόγους. Επιλέξτε κλασσικές τσάντες, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα με όλα τα ρούχα σας.

Οι μαύρες τσάντες είναι απαραίτητες για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας και συμπεριλαμβάνοντα με σιγουριά στις έξυπνες αγορές. Τα bagpacks αλλά και οι crossbody bags επικρατούν τα τελευταία χρόνια ως τάση αλλά αποτελούν και μια εύκολη και πρακτική λύση. Όλες οι γυναίκες χρειαζόμαστε την άνεση στην καθημερινοτητα μας, οπότε επιλέξτε τις τσάντες σας με βάση το συγκεκριμένο κριτήριο.

 

new trends

            

        

 

Η άνοιξη έχει επισήμως φτάσει και οι νέες τάσεις στις τσάντες είναι γεγονός. Το σήμα κατατεθέν τους είναι κοινό και αυτό είναι η εκκεντρικότητα που θα επικρατήσει τόσο στις τσάντες, όσο και στα ρούχα. Από την εβδομάδα μόδας λοιπόν μπορούμε να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα για τις νέες τάσεις στις τσάντες.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017, θα δούμε να επικρατούν οι metallic τσάντες, οι οποίες βρέθηκαν στο επίκεντρο της μόδας από το χειμώνα του 2016. Τα patches και τα αντικείμενα θα έχουν την τιμητική τους και θα στολίζουν τις τσάντες. Θα δούμε έντονα τα floral prints, τα οποία θα δώσουν έναν αέρα άνοιξης στην εμφάνισή σας.

Την επανεμφάνιση τους κάνουν τα κρόσσια στις τσάντες. Τα shopping bags επίσης θα αποτελέσουν τάση του καλοκαιριού προσθέτοντας casual διάθεση στην εμφάνισή σας. Θα δούμε επιπλέον τις τετράγωνες τσάντες, τα crossbody bags, αλλά και τα bagpacks, τα οποία επικράτησαν στην μόδα από το χειμώνα του 2016-17.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »