Τέλεια ενυδάτωση με Bepanthol

      

Τέλεια ενυδάτωση με Bepanthol

Το θέμα της ενυδάτωσης βασανίζει αρκετές γυναίκες, ανεξάρτητα με τον τύπο της επιδερμίδας τους. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι ξηρές επιδερμίδες και οι ευαίσθητες αλλά και οι λιπαρές.

Μια ενυδατική μπορεί να ρυθμίσει το σμήγμα, μπορεί να ενισχύσει την ενυδάτωση του προσώπου και να αναζωογονήσει το δέρμα μας. Γι’ αυτούς τους λόγους, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση της καθημερινοτητας μας. Μπορεί να καλύψει λοιπόν οποιαδήποτε ανάγκη.

Η Bepanthol δημιουργήθηκε πριν από 70 χρόνια και η πολυετής εμπειρία της αντικατοπτρίζεται στα προϊόντα της. Βασίζεται στην προβιταμίνη Β5 που αποτελεί σημαντικό συστατικό για την υγειά της επιδερμίδας μας. Συχνά συνιστάτε σαν εταιρία από γιατρούς σε ασθενείς, για πολλές δερματολογικές παθήσεις γιατί τα περισσότερα προϊόντα της είναι υποαλλεργικά.

Ένα εξαιρετικό προϊόν για ενυδάτωση είναι η Bepathol κρεμά προσώπου για ενυδάτωση και ανάπλαση. Είναι καινούριο προϊόν της εταιρίας, που περιέχει προβιταμίνη Β5 και τις βιταμίνες Α,C,E. Από τις πρώτες χρήσεις της κρέμας έμεινα απόλυτα ικανοποιημενη. Είναι λεπτόρρευστη, αναπλάθει την επιδερμίδα και την ενυδατώνει σε βάθος. Η τιμή της είναι προσιτή και η συσκευασία περιέχει 75ml.

Το δεύτερο προϊόν το οποίο χρησιμοποιώ από την εταιρία, είναι η Bepanthol intensive για πρόσωπο και μάτια. Έχει διπλή χρήση και καλύπτει όλες τις ανάγκες του προσώπου. Εγώ προσωπικά την χρησιμοποιώ στα μάτια, τα οποία θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.

Περιλαμβάνει προβιταμίνη Β5 και πολύτιμα συστατικά ενυδάτωσης. Το επιπλέον θετικό, της συγκεκριμένης κρέμας, είναι η ειδική αντλία του προϊόντος, που την προστατεύει από τα μικρόβια. Με αυτά τα δυο προϊόντα μπορείτε να καλύψετε πλήρως την καθημερινή ενυδάτωση και αναδόμηση της επιδερμίδας σας.

 

Τα καλύτερα του Ιουνίου

Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για προϊόντα που δοκίμασα και αγάπησα τον μήνα Ιούνιο. Θα σας δώσω λοιπόν ορισμένες πληροφορίες […]

Μια σκέψη για “Τέλεια ενυδάτωση με Bepanthol”

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »