mix and match   mix and match

Mix and match style

Το 2017 ξαναέρχεται στο προσκήνιο μια τάση η οποία ονομάζεται mix and match, δηλαδή συνδυασμός πολλών και διαφορετικών ρούχων αλλά και αξεσουάρ. Είναι μια μόδα, η οποία δημιουργήθηκε πριν από πολλές δεκαετίες. Η διαφορά της είναι πως γεννήθηκε από τον απλό λαό και όχι από τους μεγάλος οίκους μόδας. Δεν άργησε βέβαια να υιοθετηθεί από το ευρύ κοινό. Σιγά σιγά έγινε η απόλυτη τάση, η οποία μεταφέρεται και στην εποχή μας.

Η μόδα αναμφισβήτητα κάνει τον κύκλο της και ξανά γυρίζει στο παρελθόν, έτσι φτάνουμε στο 2017 να μιλάμε για το mix and match style. Πολλοί αναρωτιούνται τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο στυλ και από τι αποτελείται. Εγώ θα δώσω μια απλή και σαφή απάντηση.

Είναι η έμπνευση της στιγμής, είναι ο συνδυασμός πολλών και διαφόρων ρούχων. Ένα σωστό mix and match στυλ πρέπει να περιλαμβάνει πολλά αξεσουάρ αλλά και έντονα χρώματα, επίσης πρέπει να αντιπροσωπεύει την διάθεση μας.

Προτιμήστε λοιπόν των συνδυασμό των print, τα έντονα χρώματα (ιδιαίτερα το κόκκινο, το μπλε και το πράσινο) και τις μαρινιερες. Χρησιμοποιήστε πολλά αξεσουάρ και τα metallic κομμάτια που αποτελούν τάση για το 2016-17. Έτσι με απλό και εύκολο τρόπο μπορείτε να αναβαθμίσετε το στυλ σας και να δημιουργήσετε το τέλειο mix and match look για τις καθημερινές αλλά και βραδινές σας εμφανίσεις.

 

photographer: fotini milona

contact: https://www.instagram.com/fotini.milona/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »